Selenitens egenskaper

Kristaller har använts i flera hundratals år på grund av deras egenskaper. Även idag är det en vanlig tro att kristaller håller någon sorts magisk egenskap. Vissa får oss att må bättre fysiskt, medan andra hjälper till på en mental nivå. Även om det inte finns någon vetenskaplig forskning om detta är det fortfarande många som känner att de blir lugnare, mer balanserad och känner sig närmre jorden efter att man har varit i kontakt med vissa kristaller och stenar.

Det finns en rad olika kristaller som har olika egenskaper. En av mina favoriter när det gäller kristaller är nog seleniten. Det är en för mig väldigt vacker och lugnande sten som sägs ha en sorts beskyddande från yttre påverkan. Det är något jag kämpat med under en längre tid, och jag känner verkligen att jag påverkas positivt av en selenit. Så om du känner att detta är något du hade behövt hjälp med hade jag verkligen rekommenderat att köpa en selenit från Magiskastenar.se. Då kommer du se precis vad jag pratar om!

Share.

Leave A Reply