Ansiktskräm som gör skillnad

Vilken är egentligen den bästa ansiktskrämen? Jo nu är det så att jag har äntligen hittat den. Care of Gerd har ekologiska ansiktskrämer som går lätt in i huden och man känner sig fräsch efteråt. När jag köper hudvårdsprodukter så vill jag helst ha något ekologiskt för då vet jag att det är naturliga och bra ingredienser som jag lägger på min hud. Care of gerd ansiktskräm märker jag skillnad redan efter ett par dagar. Min hud känns återfuktar och mjuk.

Vad är en ansiktskräm?

Ansiktskräm är en typ av fuktighetskräm som appliceras i ansiktet för att återfukta och skydda huden. Ansiktskrämer består vanligtvis av ingredienser som vatten, olja och mjukgörande ämnen och kan användas på alla hudtyper. Ansiktskrämer kan appliceras morgon och kväll, efter rengöring och toning av huden.

Det är en viktig del av alla hudvårdsrutiner, eftersom den hjälper till att hålla huden återfuktad och skyddad från miljön. De består vanligtvis av ingredienser som vatten, olja och mjukgörande ämnen som hjälper till att mjukgöra och vårda huden. De kan appliceras morgon och kväll, efter rengöring och toning av huden.

Share.

Leave A Reply