Ett skruvstycke är ett tillägg som man kopplar på sin borrmaskin för att både kunna skruva, lossa skruvar och bultar. De finns i många olika storlekar och former så det är viktigt att välja rätt skruvstycke för jobbet. Hos Chuckcenter hittar du ett brett utbud på skruvstycken som passar för olika ändamål. Här kommer en kort lista på en del av de skruvstycken som du kan hitta hos Chuckcenter samt vad de kan vara bra att användas till:

  • Phillips skruvstycke: Det här är det mest vanliga skruvstycket, som har en kryssformad spets som passar i skruvar med kryssmönster.
  • Pozidriv skruvstycke: Det här skruvstycket har en spets som ser ut som ett kryss, men är lite annorlunda formad för att passa i Pozidriv-skruvar.
  • Torx skruvstycke: Torx-skruvstycken har en stjärnformad spets och används ofta i elektronik och biltillverknings sammanhang.
  • Insex skruvstycke: Insex-skruvstycken har en spets i form av en kon med en liten spets på mitten. De används ofta i elektronik och andra finmekaniska tillverkningar.
  • Flatt skruvstycke: Flatt-skruvstycken har en platt spets och används oftast för att lossa och skruva bultar.

Fel storlek eller form på ett skruvstycke kan skada både skruven och skruvstycket. Därför är det viktigt att veta vilket skruvstycke man behöver samt se till att det är av hög kvalitet. Billigare alternativ är inte alltid bättre då de ofta kompromissar med kvaliteten, de kan göra så att skruvar och andra tillbehör bryts väldigt enkelt och håller inte alltid måttet för lite tuffare jobb. Hos Chuck Center hittar du ett brett utbud utav skruvstycken som passar till olika typer av ändamål. På Chuck Center hittar du ett brett utbud av skruvstycken av hög kvalitet från ledande tillverkare som Wera, Facom och Gedore. Du hittar allt från enkla handskruvstycken till elskruvstycken och pneumatiska skruvstycken för industriell användning. Du kan även hitta skruvstyckesatser med flera olika storlekar och former, så att du alltid har det du behöver till hands.

Chuckcenter är dessutom en leverantör av olika skruvstycken ifrån Kitagawa och Bison som alltid finns i lager. Deras skruvstycken är utrustade med kraftförstärkning och finns i mänger av olika utföranden. Bisons skruvstycken finns även som maskinskruvstycke och lite enklare borrmaskinsskruvstycken. 

Chuckcenters personal finns alltid tillgängliga på mejl och telefon under ordinarie öppettider för alla olika frågor och funderingar du kan tänkas ha. Deras personal har lång erfarenhet och vet verkligen vad det är dom snackar om. På så vis kan du vara säker på att du får helt rätt vägledning när du ska välja ett skruvstycke för ditt projekt. Du kan även läsa mer om deras leverantörer och produkter i deras produktkatalog. I den hittar du även instruktioner på hur du på bästa sätt kan använda ditt skruvstycke samt den informationen du behöver för att kunna lägga din beställning. 

När du lagt en beställning hos Chuckcenter så skickas dessutom din order helt fraktfritt över hela landet. Har du ett projekt på gång och behöver ett skruvstycke som passar till just det, då ska du klicka in dig på Chuckcenter och ta del av deras utbud på skruvstycken redan idag. 

Share.

Leave A Reply