Om din hund har en känslig mage vill du hitta ett foder som är skonsamt för deras system. Det finns några saker att titta på när du väljer hundfoder för känslig mage.

Ingredienser: Leta efter hundfoder som har begränsade ingredienser. Ju färre ingredienser, desto lättare blir det oftast för din hund att smälta.

Skonsamma ingredienser: Undvik hundfoder med hårda eller kryddiga ingredienser. Håll dig till milda, lättsmälta ingredienser som kyckling eller fisk. Även insekter har hög smältbarhet och är rika på aminosyror som gör det till en bra proteinkälla till din hund också.

Hög kvalitet: Se till att du väljer ett hundfoder av hög kvalitet. Ju bättre kvalitet desto lättare blir det för din hund med känslig mage att smälta maten. Många drar sig för att välja det där lilla extra för sin hund och väljer hellre det billigare alternativet men det kan straffa sig i det långa loppet. Blir hunden mer sjuk för att den inte får i sig det som den behöver så blir det dyra räkningar hos veterinären sen.

Detta är bara några saker att tänka på när du väljer hundfoder för känsliga magar. Vill du veta vart du köper detta till din hund? Köp hundfoder för känslig mage hos Petgood, de har precis det som din hund behöver om dess mage är lite känslig.

Share.

Leave A Reply