Cykelgiganten är din kompletta cykelbutik på nätet. De erbjuder cyklar från de allra bästa märkena, som Sjösala, Monark och Trek. De har cyklar för alla budgetar och behov från instegsnivå till toppnivå. Utöver det har de också ett brett utbud av cykeltillbehör, allt vad du kan behöva tillsammans med din cykel. Oavsett om du letar efter en ny mountainbike, landsvägscykel eller BMX-cykel har de vad du behöver.

De har åtagit sig att ge sina kunder den bästa möjliga shoppingupplevelsen. Cykelgiganten erbjuder exempelvis ett års fri service när du handlar en cykel som garanti om något skulle ske. De har också ett team av experter som är tillgängliga för att svara på alla frågor du kan ha om cyklar eller cykling i allmänhet.

Just nu kör de rea på upp till 25% på alla utgående modeller och färger så är du på jakt efter en ny cykel är det ett bra tillfälle att kolla på detta sortiment. Utöver det så har de betalningslösningen Klarna så du kan ta betalningen i din takt.

Hur hittar jag rätt cykel?

När du letar efter en ny cykel är det avgörande för hur din vardag ser ut. Gäller det pendling till och från jobbet eller söker du en cykel som ska ta sig genom tuffare terräng som du vill använda på din fritid så behöver du givetvis en annan typ av cykel än om du pendlar.

På Cykelgigantens hemsida har de alla möjliga varianter av cyklar och på de olika kategorisidorna hittar du information om cyklarna och även detaljerad information om varje cykel som du kollar på hemsidan. På det viset kommer du att hitta precis vad du söker och om du fortfarande känner att du har frågor kan du givetvis kontakta dom och få personlig service.

När du valt en cykel på sidan som du vill köpa så kan du välja färg och ramstorlek för att göra så den passar just dig. Utöver det får du förslag på tillbehör som passar just för den cykelmodellen.

Cyklarna levereras monterad och testcyklad

Som sagt så levereras alla cyklar monterade och klara samt testcyklade så det är både enkelt och tryggt för dig. Detta försäkrar dig om att du får en cykel som fungerar och du slipper montera den själv.

Är det dags för en ny cykel så tycker vi att du ska köpa en cykel från Cykelgiganten.

Share.

Leave A Reply