Ett pussel-äventyr som kommer ta dig runt i en rad olika miljöer där du ska hitta på lösningar för olika utmaningar och uppdrag. Du ska hjälpa minifigurer genom att lösa olika pussel och bygga lösningar med hjälp av LEGO brickor. Under tiden kommer du springa på en rad olika byggnadsplatser där du får en möjlighet att bygga vad du vill, med en uppsättning legobrickor som hjälper dig att komma vidare. Allt ifrån visuellt fina skapelser till funktionella verktyg. Bara din fantasi kommer sätta stopp för vad du kommer att bygga ihop.

Spelet lovar att testa dina färdigheter i att bygga och komma på lösningar, hitta föremål som senare kan användas för att låsa upp och köpa fler brickor. Du kommer också få bygga din egen karaktär och låsa upp fler och fler alternativ som gör att du kan anpassa dig efter vilken plats i världen som din minifigur befinner sig i.

I mer än två år har man jobbat med att utveckla LEGO Bricktales och nu har man äntligen gått ut med att releasen är nära. Spelet kommer vara tillgängligt på PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One och Nintendo Switch i slutet av 2022.

Share.

Leave A Reply